Energiek en fit leven, dat kan jij ook!

Programma 1. Gepersonaliseerd voedings- en beweegadvies

We hebben één afspraak van ongeveer een uur. Aan de hand van dit gesprek, waarin ik je van alles vraag, krijg je een totaaladvies inclusief een (digitale) informatiemap. Telefonisch of in de praktijk.

Ben jij die persoon die wel wil afvallen en gezond leven maar geen zin heeft in een heel traject?

Dan zou een gepersonaliseerd voedings- en beweegadvies, helemaal op jouw leven afgestemd, je pas echt goed helpen.

Het complete, op jou afgestemde advies waar je zelf mee aan de slag kunt.

Zonder honger, dieet, moeilijke eet opdrachten, recepten en andere onhandige dingen. Gewoon, eten uit de supermarkt, vers en zelfgemaakt. Makkelijke recepten, smakelijke maaltijden.  Vaak zijn het kleine aanpassingen met een groot resultaat.

We hebben een uitgebreid gesprek van ongeveer een uur waarin ik je uitgebreid naar je voeding, beweging en leefsituatie vraag.

Dit gesprek kan telefonisch of via Skype of beeldbellen.

Aan de hand van al deze informatie maak ik jouw persoonlijke advies.

Natuurlijk krijg je ook een voorbeeld menu, voedingsinformatie, recepten, een lijst met verantwoorde tussendoortjes, informatie over etiketten lezen, wat eet ik als ik een feestje heb en hoe ga ik op vakantie gezond maar wel lekker eten enz enz.

Je krijgt het in je mail en je kunt er dus zelf mee aan de slag, in je eigen tempo.

En als extra krijg je een telefonisch consult waarin we het advies even doorpraten.

Een makkelijk in te passen leef- en eetstijl met gewoon eten uit de supermarkt. Geen pillen, shakes, repen enzovoort. Zoals ik al zei, levens veranderend.


Resultaat

Want stel je eens voor, in de zomer heb jij veel meer energie, je voelt je lekkerder in je lijf, je kunt dat leuke jurkje kopen... Allemaal door een simpel in te passen advies. Met kleine aanpassingen grote sprongen gaan maken.. Zie je het al voor je?


Wat houdt je tegen!


Jouw investering is €147,-. (incl.btw)