Waarom ondertiteling onmisbaar is voor je

online video's


Je hebt uren besteed aan het perfectioneren van je nieuwste video of podcast. Maar wacht even, heb je aan ondertiteling gedacht? In deze blog duiken we in de wereld van ondertiteling en waarom het een gamechanger kan zijn voor de vindbaarheid en toegankelijkheid van je content.


Het Belang van Ondertiteling

  • Toegankelijkheid: Ondertiteling maakt je content toegankelijk voor doven en slechthorenden. Maar ook op plaatsen waar anderen niet zitten te wachten op extra geluid, bijvoorbeeld in een volle trein of in gezelschap, kan het fijn zijn toch de video toegankelijk te hebben.
  • Meertaligheid: Het biedt de mogelijkheid om je content te vertalen en een breder publiek te bereiken.
  • Focus: Het helpt je kijkers of luisteraars om beter te focussen op je boodschap.


SEO-voordelen van Ondertiteling

Wist je dat ondertiteling je SEO een serieuze boost kan geven?

  • Betere vindbaarheid: Zoekmachines kunnen je video nu 'lezen'.
  • Verhoogde Betrokkenheid: Mensen blijven langer op je pagina, wat een lagere bounce rate betekent.


Hoe je Goede Ondertiteling Maakt

  1. Zelf Doen: Zeker als je op YouTube plaatst kan je ondertiteling genereren.
  2. Uitbesteden: Als tijd geld is, waarom zou je dan niet investeren in professionele ondertiteling? Voor slechts €4,50 per minuut en een starttarief van €10, kun je er al gebruik van maken.


Kosten en ROI van Ondertiteling

Nu je de waarde van ondertiteling kent, is het tijd om naar de kosten en ROI te kijken. Met een tarief van €4,50 per minuut en startkosten van €10,-- is dit een investering die zichzelf snel terugverdient.

  • Tijdbesparing: Denk aan de uren die je bespaart.
  • Kwaliteit: Je bent verzekerd van een grammaticaal correcte en goed leesbare tekst.


Conclusie

Ondertiteling is meer dan alleen tekst onder je video. Het is een strategische investering die je helpt om een breder publiek te bereiken en je SEO te verbeteren.

Contact

Wil je meer weten? Bezoek dan mijn website voor meer informatie en de volledige prijslijst.

Video ondertitelen door Anneke Ypma, VA

Ik ben Anneke Ypma, Expert in Administratie en Business Support, een Virtual Assistant (VA) die ondernemers zoals jij helpt met alle taken die je niet zo leuk vindt, je uit je flow houden, waar je misschien niet zo goed in bent maar die toch gedaan moeten worden.

Van e-mailbeheer tot het uitvoeren van tijdrovende administratieve taken, ik doe het graag en waarschijnlijk ook sneller dan jij, dankzij mijn jarenlange ervaring. Dit heeft als voordeel dat jij je kunt concentreren op je onderneming, op die zaken waar je geld mee verdient.

Waarom zou je voor mij kiezen? Ik ben gepassioneerd, ervaren en vooral goed in wat ik doe. Mijn doel is om jouw leven makkelijker te maken, zodat je je kunt focussen op het laten groeien van je onderneming.

Wil je weten hoe ik jou zou kunnen helpen? Stuur me een berichtje en ontdek hoe ik je naar het volgende level kan tillen.

Anneke Ypma
Administratief Expert en Business Support