Van Stress naar Succes: Waarom jij als ondernemer een Virtual Assistant (VA) nodig hebt

Je bent een drukbezette ondernemer met een bomvolle agenda, een overlopende inbox en deadlines die als een donkere wolk boven je hoofd hangen. Voel je de druk? Het is tijd voor verandering. Hier ontdek je waarom een Virtual Assistant (VA) dé gamechanger is voor jouw bedrijf.

Ontzorging op maat: Wat kan een VA voor je doen? (zie ook het uitklapmenu onder deze tekst)

  • Inbox als een Pro: Laat mij je e-mails categoriseren, labelen en de spam filteren. Zo behoud je het overzicht en kun je je concentreren op wat echt belangrijk is.
  • Content die Raakt: SEO-geoptimaliseerde blogs, interactieve nieuwsbrieven en social media strategieën, ik regel het allemaal voor je.
  • Ondertitelen van jouw productvideo's, podcasts of trainingen: Zoals je waarschijnlijk al hebt ervaren, is het ondertitelen van video's geen eenvoudige taak als je het zelf doet. Google's vertaalfuncties zijn vaak niet nauwkeurig genoeg, waardoor je eindigt met grammaticale fouten en onduidelijke zinnen. Dit draagt niet echt bij aan de professionaliteit en vindbaarheid van je video.
    Door te kiezen voor professionele ondertiteling, garandeer je dat je video's snel en correct ondertiteld terugkomen. 
  • Strategisch Advies: Of het nu gaat om up-to-date blijven met de laatste trends in jouw branche of om effectieve marketingstrategieën, ik bied je de inzichten die je nodig hebt.

Flexibel en Transparant: geen verborgen kosten

Als je met mij samenwerkt, krijg je precies waar je voor betaalt, en niets minder. Geen verborgen kosten voor zaken als personeelskosten of sociale verzekeringen. Ik werk vanuit mijn eigen online kantoor, wat betekent dat je geen extra kosten hebt voor een werkplek.

Ervaring die telt

Met een stevige achtergrond als directiesecretaresse, office manager en management assistent, krijg je meer dan alleen een extra paar handen. Je krijgt strategische ondersteuning die je helpt je bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Jouw strategische keuze: Investeren in een VA

Investeren in een VA is meer dan alleen tijd besparen; het is een strategische keuze die je bedrijf efficiënter maakt. Samen stippelen we de beste strategie uit voor jouw onderneming.

Klaar om de volgende stap te zetten?

Interesse? Ontdek nu meer over de talloze voordelen van het inhuren van een VA. Neem vandaag nog contact op en laat me je helpen je bedrijf te laten groeien zoals je altijd al hebt gewild.

Download de gratis Checklist

Ontdekken of jij toe bent aan ondersteuning? Doe de check met onze gratis checklist!

Mailbox onderhoud

Iedere dag de mailbox openen, mails beantwoorden, belangrijke mails naar de verantwoordelijke persoon doormailen, mails opslaan in de mappen

Bestellingen verwerken

Bestellingen/orders die via de website/woo commerce binnenkomen verwerken, contracten opmaken, overzichten maken enz.

Clientencontact onderhouden

Contact onderhouden met cliënten naar aanleiding van vragen van de cliënt, contracten opmaken en voortgang bewaken, klachtenafhandeling enz.

Social Media beheren

Posts maken, inplannen en afhandelen. Pixels plaatsen en groei social media accounts genereren.

Secretariële werkzaamheden zoals die bij elke onderneming voorkomen

Mails opstellen en al de zaken waar jij een hekel aan hebt of geen tijd voor hebt. In overleg kan er veel, geheel aangepast aan de vraag van de opdrachtgever.